Tibang gambar

TB dipeda ari luar

TB dipeda ari luar

TB di dalam

TB di dalam

Stage

Stage

DSCN3244

Bala customer ke bisi datai asoh Telai Belalai Bintulu

DSCN3248Penuh ga stage Telai enti bala bela bepoco-poco………

Anang perasa kitai wai, mayoh ga bala ke belagu ba Telai Belalai ditu, ngembuan suara ke bangat manah……..Anang lembau nguji ke pemanah suara diri. Sapa meh nemu angka bisi orang beminat ka ngasoh nyadi recording artis.

Enti maya bisi nasib, mai ga hamper pulai laban kami bisi cabutan bertuah maya malam Ladies Nite, malam ari tiga.

Enjoy enggau happy nadai di tagang, peneka diri. Bejoget atas bangku enggau meja enggau pemandai diri ngimbang tubuh, takut ke laboh…… Kelimpah ari nya, enjoy ” nadai sempadan” ba Telai Belalai Bintulu…………

Bisi ga bala ngintu Birthday Party ba Telai

Nguji ke “sound system’” serta nguji ke pemanah nyawa diri ga…………………………

Udah bekau ngaga pengawa ba dalam Telai, muai aus enggau bia ga…….

“Technician ” Telai benong ngereja pengawa…….

Sapa ke ulih membuktikan sapa empu kaki tu, kemaya gambar tu di ambi serta mai siko-dua saksi, Telai Belalai ka meri hadiah……..

Responses

  1. pu manah tu, ka aku nemuai kitu maya bc peluang.

    • talai belalai,sku hri dj ktk nda btl.

    • amat nya wai………telai belalai ndang cg steady

  2. Uji simpan gambar mayuh agi ney.
    Nadai kala aku kala meda pub bisi blog. Tahniah

  3. tahniah agai kitai bansa dayak lbn dh nitih ke singkang org bukai dlm dunya dagang.

  4. Nya iya madi…..aku Harrison. Dunya nyau canggih ko orang. Semua bansa utai ulih gaga orang.Ulih ka nuan meri aku no pon nuan ke?Bala menyadi….enti aku datai ari menua orang ila aku nemuai lalu enjoy ba pub kita. Tapi anang kelalu mar ga charge enti aku ngirup au…..

    • Nadai penanggul meri no pon nya wai madi. Sapa minta beri aja, indu tauka laki. Call aku ba : 013 8332863.
      Penatai bala kaban asoh pub kami endang di alu. Mdah ke dir enti maya datai kia. Pub endang sengaja di gaga enda tentu tampak, lalu enda tentu kelala pangan diri enti peda ari jauh.
      Charge kami endang standard baka charge orang bukai meh.

  5. Tq ka response nuan madi.
    Sabedau aku datai kia ila aku call nuan….tp anang enggai nyambut au.
    Kati ko sida bungai dia….bisi nuan meri aku tauka aku mai kadiri. Ni nangka charge standard nuan baka meli 1 crate beer deh wai?
    Enda aku ngirup maioh nyangka enggai ka enda ulih bayar.

    • Nadai kebuah aku enggai nyaut enti nuan call aku. Ukai nya bangat pedis ga nyaut. Semua bala ke beminat ka nyenguk Pub kami endang kami sambut enggau ati gaga.

      Bungai bisi ga dia, tang munyi ko orang, sapa cepat dia dapat. Nya meh, manah agi mai kediri, ngambi diri empu ga ngerengkun ke iya.
      Nadai tentu mar charge kami wai. Kada enda ulih nuan sejam dia, udah cukup kena nuan mayar se crate.

  6. mana pemanah pub tb bintulu???bungai layu ke bungsai segar ba pub ktk dia

    • Ba nya aku nadai komen. Nyenguk meh sekali-dua kia……

  7. bc live band dia kaban…?ulih ti ka nginjau ku sekali dua bemain kaban..

    • Ke diatu nadai live band. Enti bc ke ngam jemah ila, angka ga ka ngaga.

  8. ari ni menoa nuan wai kaban(kinchu)? engka ulih betusut mimit enggau nuan. aku pan setuju enggau kaban kitai stevbay pasal live band. siti agi, jaga meh pub tu nyadi tempat orang relaks nenang ka fikiran, awak ka dalam ati setiap iko orang ka datai…oh…pub tu tempat selamat,endur relaks bekau udah lelak kerja sehari-hari,ukai tempat orang belaya tauka berekak. nya ka ditanam ka kitai dalam otak sida ka datai ngejung.

    • Terima kasih kaban ketegal ke bisi meda blog kami tu. Endang dalam ati kami ka ngaga live band. Nya meh stage kami sigi digaga besai. Mina ka meda ari mayoh sudut ga sebedau ngiga orang ke ngaga live band. Enda alah ila nyau enda alah bayar.

      Asal aku orang Sibu, tang nyau udah tuai diau di Bintulu. Aku datai di Bintulu maya Pulau Babi, California Pub enggau Aurora Beach Hotel benong top.

  9. terima kasih wai laban udah ka madah mimit biodata diri. aku biak agi ari nuan wai. maia pulau babi diroboh ka orang aku baru form 1(munyi ka lagu leka lagu stella philip.enti sekula agi ba form 1).
    asal aku orang bintulu. tang tuai belelang/kerja ngagai menoa orang. udah bisi sulu ati. enti maia cuti sulu ati nadai enggau engka ulih nemuai ngagai kita kia. enti enda pia ambis mua kena keranjai orang baka keranjai manuk. ditu aku ka ngerintai ka pub udah ditujah aku….
    sarawak-bintulu,sibu,kuching(khatulistiwa, mahligai keling,d’pangkalan,tajau mas,the bats,ruai apai)
    sabah-labuan,kota kinabalu,sandakan,tawau.
    semenanjung- KL,johor,perak,pahang,p.pinang,
    langkawi.
    indonesia- jakarta,medan,belawan.
    filipina-ilo-ilo city,cebu city.
    thailand- phuket.
    singapura-nadai kala masuk pub laban nadai peluang.

    lalu aku kala duduk semeja ngirup enggau kaban kitai johnny aman di mahligai keling kuching, maya ia dikangau orang belagu di mahligai keling.

    • Panjai ga singkang serta jauh ga pejalai nuan akih. Arap ke nuan ulih nyenguk Telai Belalai kami ga, ngambi nuan ulih meri komen kena kami ngemanah ke agi pub kami di Bintulu ditu. Enti orang nadai komen, enda kami nemu bakani gaya pub kami. Baka kami endang enggau nangka ulih ngemuas ke ati bala kaban ke datai, tang angka bisi ga utai ke enda chukup, utai ke ngasoh ati enda nyamai.

      Baka sulu ati nya nyamai runding. Bai aja ia bela nemuai asoh kami, ngambi ke ia enda ngeranjai mua…..

  10. asai2 ia aku ngelala orang ke bernama harrison 2.kala ga masuk pub TB tang ba sibu.endang sigi happening laban sound system telai manah ti dibanding ke enggau pub bukai.tahniah……….agi idup agi ke telai…hik3….

  11. enti ulih tambah gambar baru ke ambik ngelamatu

  12. ku ndai kala b’pluang ngai TB..nma k’istimewaan pub nyk tyme ladie’s nyte?sma bka bk kchng k? ku pub bk smenjung myh ga udh tngah ku..ag stdy bk cheras dulu..diatu nymbung bru bk kchng..sai ku udh ndur ku mgang pub bk kchng..ka nguji ngau TB Ila…nyau mnsng bnsa iban..ktai ngai pub ukai jaie mgang..bka ku indu,tp2 mggu ngai pub,nt s’mggu ku x ngai pub ndng s’ilu2 ati aku…ku rndu nglntangka ati ngau bla kwn b’jget,b’tnda mcm gya mh,ndai mh ngrara nt bk rmh pnjai lg len ga rnding uwg tuai..ndai uwg laki ulh mh ati lntng..nyk ku myh amt kbn d’tmu bk pub…bk kchng mahligai keling pling bez..tja mh mit..lntng ati ku die..

  13. Tau meh nguji asoh Telai Belalai, sekali ke di Sibu tauka di Bintulu. Setiap pub bc keistimewaan iya empu. Enggai ga muji, tang tau meh ngabas kia, peda meh keni gaya Telai Belalai kami.

    • tie ka nemu….sempama jako ke digaga kami d2…mansang betelai..pulai belalai…huyaaaaa…..

  14. Manah amai..TB bc ruang baka tu…maju gak..bc urang komen..tq..enti ku nemuai ke Bintulu..ila aku singgah diak…ok

  15. Ang irau…ila bujang jegak ari kapit towk dtai.mansang kai sngapa mansang,mansang mai pengerami..mansang puang,pulai gegendai


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: